Interim management

Soms heb je als ondernemer de power en continuïteit nodig van een ervaren manager die je werk uit handen neemt. Bijvoorbeeld omdat je een extra vestiging wilt openen of processen efficiënter wilt organiseren. Ook noodsituaties zoals het vertrek van één van je managers, kunnen een reden zijn om een interim manager in te huren.

Wanneer is een interim manager interessant voor je bedrijf?

  • bij speciale projecten waarvoor je je eigen mensen niet vrij kunt maken. Een interimmer kan dat project voor je uitvoeren.
  • in een piekperiode waarin er tijdelijk extra menskracht nodig is.
  • als je de continuïteit wilt waarborgen tijdens een overbruggingsperiode bij ziekte of langdurige afwezigheid van een manager.

Wat zijn de voordelen van een interim manager?

Dirk Wessels neemt als interim manager zijn uitgebreide kennis en ervaring binnen de automotive mee. Hij kijkt met een frisse blik naar je bedrijf, zorgt voor continuïteit en is resultaatgericht. Dit betekent dat hij de klus klaart binnen de gestelde tijd. Met Dirk als interim manager vermijd je werkgeversrisico’s voor loonheffing, vakantiegeld of kosten ontslagrecht. Het factuurbedrag is volledig aftrekbaar als zakelijke kosten.

Hoe werkt het?

Je belt Dirk Wessels voor een afspraak op 0653983289. Tijdens het gesprek kijk je of er een klik is en of er een aansluiting is tussen de klus en de capaciteiten. Je maakt duidelijke afspraken over de inzet van uren en de kosten. Zo weet je waar je aan toe bent.

Direct een interim manager nodig? Bel Dirk 0653983289